Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Farlin Chrastítko Špendlík

Přidat recenzi

Farlin

Chrastítko špendlík Farlin oranžový, Je ideální pro první pokusy miminka držet hračku. Snadno se uchopí, je velmi lehké. Podporuje rozvoj jemné dětské motoriky a smyslového... více »

Kde koupit

Jana

Přidáno: 5. května 2012

Zakoupeno v Nejbaby

Nedoporučuje produkt

Moc nechrastí, zasekávají se v něm kuličky

Přidáno: 21. února 2012

Doporučuje produkt

nejoblíbenější hračka kolem 4. měsíců

Ověřený zákazník Nejbaby

Přidáno: 13. prosince 2011

Zakoupeno v Nejbaby

• barvné provedení
  • kuličky uvnitř chrastítka jsou poněkud větší a zasekávají se, tudíž chrastítko ne vždy chrastí

Nesplnilo moje očekavání

Ověřený zákazník Le Bebé

Přidáno: 20. listopadu 2011

Zakoupeno v Le Bebé

Nedoporučuje produkt
  • nejoblíbenější a osvědčený tvar
  • hezký vzhled
  • levné
  • nechrastí :-(, což je u chrastítka "problém" (ta kulička se zasekne a lze jí "vyprostit" jen silnou ránou)

U nás je to nejoblíbenější chrastítko, dobře se drží, ale prostě málo chrastí :-(

Přidáno: 24. června 2011

Zakoupeno v DetskyDum.cz

Miminům se dobře drží, atestovaná hračka

Ověřený zákazník Babytip.cz

brumdinka

Přidáno: 13. června 2011

Zakoupeno v Babytip.cz

Dobře se dětem drží v ruce - jako první chrastítko ideální ;-)

Radka

Přidáno: 24. května 2011

• lehké
  • jemný zvuk chrastítka
  • úzký profil pro snadný úchop malýma slabýma ručičkama

Když jsem dostala špendlík pro první dítě, zhrozila jsem se. Vyvolával ve mně dojem socialistických ftalátových hraček. Naopak moje děti si ho hned oblíbily, dokonce to byla u obou první hračka, kterou zvládly chytit do ruky a vyloudit nějaký zvuk.
Dobře se drží, i když dítě ještě nemá sílu a nesevře pevně, dobře se vejde do pusy k ocucání a uleví i při prořezávání zoubků a ještě k tomu příjemně potichu chrastí. Jako jedno z mála chrastítek ho může dítě uchopit oběma rukama. Navíc si s ním nejde ublížit!
Špendlík je naprosto nekonfliktní hračka vhodná od narození. Není to rozhodně nádherná hračka, kterým by rodiče prezentovali, že jejich miminko je "in", ale moje děti mi daly pokaždé najevo, že nechtějí být "in", ale mít pohodu se špendlíkem. A cena je směšná...

Jana Gréta Kašparová

Jana Gréta Kašparová

Přidáno: 30. prosince 2010

• pro děti již od nízkého věku
  • dobře se dětem drží
  • dětem se líbí pestrobarevné špendlíky
  • vhodné jako první chrastítko ( hračka )
  • nízka cena
  • k dostání v každém hračkářství i přes internet
  • nízké náklady, když se zničí jedno, koupí se druhé
  • velmi oblíbená hračka u dětí i vyššího věku

Tyto špendlíky jsou velice oblíbená hračka u všech dětí. Je to taková ta klasická hračka, kterou všichni známe odmalička. Sice nevypadá nijak luxusně, ale je to jedna z nejlepších hraček! Je lehká, dobře se dá uchopit a oproti ostatním chrastítkům nevydává tolik hluku. Je to velice praktická hračka, která se dá i snadno omýt a vyčistit. My tyto hračky převáříme v horké vodě. Navíc špendlíky jsou pestrobarevné a to se dětem velice líbí. Tyto hračky také rozvíjí mozkovou činnost a činnost rukou, takže miminka se u toho zabaví a i hodně naučí. Je to jedna z prvních hraček kterou můžeme dávat už odmalička. Rozhodně doporučuji! :)

Verca_2010

začátečník

Verca_2010

Přidáno: 20. května 2010

(Upraveno 28. května 2010)

• Klasická hračka snad všech miminek
  • Chrastítko je velmi lehoučké
  • Dá se dobře uchopit a dobře se drží
  • Podpora jemné motoriky dítěte
  • Rozpoznávání barev
  • Vydává příjemný chrastivý zvuk
  • Dostupné v široké škále nádherných barev
  • K dostání je několik druhů velikostí těchto špendlíků
  • Vyrobeno z nezávadného materiálu
  • Velmi nízká cena

Chrastítko špendlík jsme dostali jako dárek od švagrové, Byl krásně svítivě zelený a i když byl poměrně veliký, měřil cca 12 cm, tak byl neuvěřitelně lehoučký a malému se s ním velmi dobře manipulovalo. Navíc ta svítivě zelenkavá barvička jej opravdu uchvacovala, takže špendlík byl jedním z průkopníků chrastítek, které malý sám dokázal udržet a byl dlouhou dobu jeho nejoblíbenějším chrastítkem. Příjemné na chrastítku je i to, že jeho chrastění není nijak rušivé nebo moc hlasité, protože jsme měli zkušenost i s chrastítkem, které, když jsme dostali, tak druhý den letělo do koše, protože to manžel psychicky nevydržel poslouchat a malý se toho příliš silného zvuku spíše bál. Tak u tohoto špendlíku je to spíše takové jemné sypání zrníček nebo kuliček a protože se dětem tak šikovně v ručičkách drží, je možná proto jedním z nejoblíbenějších chrastítek úplně nejmenších miminek.

• Ano (1)

Přidáno: 16. března 2010

• lehké
  • dobře se drží
  • jemně chrastí

Toto chrastítko jsem měla už já jako malá a na radu mámy jsem ho nyní pořídila i svému synovi. Jsem s hračkou spokojená, dobře se drží a je lehoučké - ideální jako první hračka do ruky. Vydává jen jemný zvuk, takže se miminka neleknou, když s ním mávnou kolem hlavičky. Určitě všem doporučuji, pokládám je za standardní výbavu pro miminka:) Jen by možná mohlo být barevnější, barvy jsou tlumené.

Ověřený zákazník Anýska.cz

na nic

denali

denali

Přidáno: 11. září 2009

• - super pro malá mimina, je lehké, dobře ho uchopí, jemně štěrchá

Výborné, doporučuji.

Zobrazuji 1 - 13 ze 13 recenzí